1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

miriutachindia2023noi1Dambovitapenet, Liga 2 / După înfrângerea Chindiei, acasă, cu Mioveni, scor 0-2, șansele echipei noastre de a prinde un loc de play-off au scăzut considerabil. Nu spunem că este imposibil ca echipa noastră să ajungă acolo, dar ceva trebuie făcut, urgent! După acest nedorit eșec au apărut zeci de articole în presa locală și națională cu privire la despărțirea iminentă dintre antrenorul Vasile Miruță și Chindia! 

Cert este că echipa noastră are nevoie de un ”șoc”! Și, fără a fi răutăcioși, Vasile Miriuță și-a demonstrat... nepuțința! După înfrângerea cu Mioveni, Vasile Miriuță declara următoarele, legat de solicitarea publicului de a demisiona: ”Asta se întâmplă de când am venit, de două luni, să-mi ceară lumea demisia. Am venit cu domnul Cordoș, mi se strigă că sunt omul lui. Se discută de o lună și jumătate de plecarea mea. Am venit cu sufletul deschis, am vrut să ajut, voi avea o discuție cu conducerea și dacă se dorește, atunci voi pleca. Nu țin de scaun. Sunt supărat acum, trebuie să treacă și mâine voi avea o discuție cu oficialii.” - Sursa DigiSport / Gazeta Sporturilor 

După acest moment au apărut o mulțime de informații sau... ”piste”... Se pare că pe de o parte Vasile Miriuță ar dori să plece, cu condiția să își primească toți banii potrivit contractului, în timp ce pe altă parte se pregătește debarcarea lui, urgentă, cât timp se mai poate face ceva! 

Ceea ce ne intrigă pe noi este că până acum Vasile Miriuță vorbea de Superligă, de play-off, acum, deodată ... spune că e nevoie de doi ani ca echipa să ajungă acolo! De ce nu a avut curajul să afirme public acest lucru atunci când a venit?! Și încă ceva, dacă vă uitați pe discursurile lui Vasile Miriuță, înaintea jocurilor, de fiecare aceleași clișee: ”întâlnim o echipă bună, un adversar bun, un antrenor bun...” Ca să nu mai spunem de ”am încredere în băieți! Ne-am pregătit ...” Dacă credeți că exagerăm, vă rugăm să vă aruncați o privire pe declarațiile acestuia. 

”Surse apropiate clubului susțin că răbdarea lui Miriuță a explodat din cauza unui incident petrecut la pauza meciului cu Mioveni, când vicepreședintele Nicu Croitoru a început să-i certe pe jucători, criticându-le prestația de până atunci (...) A fost picătura care l-a determinat pe tehnician să discute azi, după antrenamentul pe care l-a condus, cu președintele Lorin Petrescu și să-l anunțe că vrea să rezilieze contractul. Cum până acum nu a încasat decât un salariu, Miriuță a cerut să fie plătit la zi, adică să primească drepturile pe septembrie, octombrie și noiembrie.” - Sursa GSP 

Ce se va întâmpla dacă pleacă sau este demis Vasile Miriuță? Greu de spus, cel puțin până la pauza de iarnă. Cert este că s-a vehiculat ideea venirii lui Nicu Croitoru, drept principal, cel puțin pe termen scurt. Informația a fost însă negată de oficialii Chindiei, atunci când i-am contactat în această dimineață. Vom vedea dacă există sau nu vreun sâmbure de adverăr... Cert este că echipa noastră este aproape de colaps și ceva trebuie făcut! Cât încă se mai poate! 

Doar cu titlu informativ, în sondajul dambovitapenet, efectuat imediat după meciul cu Mioveni, 89% dintre cei care au răspuns au votat că Vasile Miruță ar trebui să plece de la Chindia!

______
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii