1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

cjdtabelnoi23Dambovitapenet, Fotbal / Echipele noastre din fotbalul național au primit din nou bani! Aproape 400.000 de euro au fost alocați de Consilul Județean Dâmbovița către Chindia Târgoviște, Flacăra Moreni și FC Pucioasa, bani proveniți din trei programe de stimulare a performanței sportive.



Cât despre performanță... sperăm ca echipele chiar să treacă la treabă! Dacă stăm și ne uităm cam pe unde se ”zbate” Flacăra Moreni.... doar de performanță nu putem vorbi...  Despre fotbalul juvenil de la Pucioasa nici nu mai amintim, pentru că după cum bine au observat mulți dâmbovițeni Pucioasa lipsește din competițiile juvenile importante.

Revenind la alocări, firesc, Chindia și-a luat partea cea mai mare, peste 300.000 de euro! Asta la mai putin de o lună de când Primăria și CJD alocaseră un milion de euro clubului proaspăt preluat de Lorin Petrescu. Mai recent, Primaria dăduse 80.000€ pentru club,  către segmentul juvenil. Și aici sunt probleme mari cu salariile restante, iar de dotările copiilor... vom vorbi într-un articol viitor! 

Sperăm din tot sufletul ca acești bani să fie folosiți cu chibzuință și chiar să ajute cluburile să revină la rezultatele de care suntem convinși că le pot obține! 


Pentru ce a primit banii Chindia Târgoviște
Proiect: FOTBAL. TRADIȚIE. PROFESIONALISM
Suma: 1.680.000 lei
Detalii proiect: Programul AFC Chindia Târgoviște are ca scop organizarea și dezvoltarea, într-un sistem competitiv, a practicării fotbalului profesionist și ridicarea acestui sport la cel mai înalt nivel de performanță sportivă, contribuind la reprezentarea județului nostru în competițiile organizate la nivel național.

Pentru ce a primit banii Flacăra Moreni
Proiect: Performanță 101 de ani în fotbal!
Suma: 150.000 lei
Detalii proiect: Club Sportiv Municipal Flacăra Moreni își propune să continue susținerea programului de pregătire și a programului competițional pentru echipele de seniori și cele 3 grupe de juniori, în vederea clasării pe poziții cât mai înalte în competițiile județene și naționale.

Pentru ce a primit banii FC Pucioasa
Proiect: Sport de performanță la Pucioasa
Suma: 100.000 lei
Detalii proiect: Programul Asociației Sportive Fotbal Club Pucioasa are ca scop organizarea și dezvoltarea practicării fotbalului la toate categoriile de vârstă (juniori și seniori) și atingerea performanței sportive în competițiile la care participă.

______
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii