1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

amicalfcargeschindiaDambovitapenet, Liga 2 / Chindia Târgoviște va juca un meci amical, sâmbătă, 14 octombrie, de la 12:00, pe stadionul ”Eugen Popescu” din Târgoviște, adversari fiind vecinii de la FC Argeș! Anunțul oficial a fost făcut mai întâi de gruparea argeșeană, pe site-ul clubului. 


UPDATE / Chindia a anunțat că jocul de sâmbătă are intrare gratuită, accesul fiind permis doar la Tirbuna a II-a. 

Mai jos, anunțul făcut de FC Argeș: ”Profitând de pauza competițională prilejuită de meciurile reprezentativelor României, FC Argeș va disputa în acest week-end un joc de verificare cu Chindia. Partida dintre dâmbovițeni și argeșeni va avea loc sâmbătă, 14 octombrie, de la ora 12.00, pe stadionul Eugen Popescu din Târgoviște. Pentru Eugen Neagoe, noul antrenor al alb-violeților, este un bun prilej de a-și vedea la treabă elevii și de a pregăti meciul de campionat cu CSM Slatina, din runda cu numărul 10 a ligii secunde.” 


_______

INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii