1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiaslobozia2023sepDambovitapenet, Liga 2 / Despărțirea anunțată in exclusivitate de dambovitapenet.ro s-a produs astăzi: Andrei Cordoș nu mai este președintele Chindiei. Seria de gafe, de conflicte și de rezultate proaste, plus lipsa de comunicare cu asociații i-au fost fatale tânărului clujean, adus la Chindia pe filiera PSD.



Cordoș era pe fărăș de aproximativ două săptămâni. Asociații i-au transmis de atunci că este timpul să plece, dar Cordoș a mai rezistat trei meciuri, dintre care a pierdut două, la Hunedoara și la Miercurea Ciuc. “Nu a fost vorba despre o demisie în act de voință. Primăria și CJD i-au spus gata, că ne compromiți total sezonul”, vorbesc apropiați ai autoritaților locale.

În locul lui Andrei Cordos a fost instalat fostul vicepreședinte, Lorin Petrescu. Nicu Croitoru a fost numit vicepreședinte. Deocamdată, doar Cordos si Stancioiu au fost dati afară, dar cel mai probabil lista va fi suplimentată după meciul Chindiei de sâmbătă, cu Progresul Spartac (ora 11.00).

foto: AFC Chindia

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii