1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

sergiocliga2roDambovitapenet, Liga 2 / Ceahlăul Piatra Neamț s-a întărit cu încă un jucător înainte de duelul cu Chindia Târgoviște. Potrivit liga2.ro,  atacantul uruguayan Sergio Martin Cortelezzi Ferreyra, în vârstă de 29 de ani, ”a ajuns din postura de jucător liber de contract sub Pietricica, ținând cont că aducerea sa a avut loc după ce perioada de transferuri s-a încheiat, și a semnat un angajanment pe un sezon, cu opțiune de prelungire” 



Sergio Cortelezzi are cetețenie italiană și a jucat doar în Italia și Elveția. În cariera sa a trecut pe la formațiile Lecce, Clodiense (ambele din Italia), FC Lugano, Chiasso, Le Mont, FC Wil, Bellinzona și Yverdon Sport (toate din Elveția).

”Pe site-urile de specialitate, Cortelezzi a jucat ultima dată la Bellinzona, ultimul meci avându-l în mai 2023, echipă pentru care a marcat 8 goluri în 24 de partide în sezonul trecut al ligii secunde din Elveția!” - sursa liga2.ro 

Sergio Cortelezzi este cotat la 250.000 de euro pe transfermarkt.com

Zilele trecute, vă anunțam că Pier Antonio Larrauri Conroy a ajuns la Piatra Neamț de la echipa de ligă secundă peruană Deportivo Coopsol pentru care a evoluat în 17 meciuri în 2023 și a înscris 1 gol, completând o listă în care regăsim nu mai puțin de alți 10 jucători străini: Stefan Krell (portar, Austria), Boison Wynney de Souza (portar, Liberia/Spania), Cristin Jalbă (fundaș, Moldova), Mario Petyov Petkov (fundaș, Bulgaria), Lorenzo Yoel Soares Fonseca (fundaș, Insulele Capului Verde), Pedro Emanuel Sousa Albino (fundaș, Portugalia), Wiredu Akwasi (mijlocaș, Ghana), Joao Lamine Jaquite (mijlocaș, Guinea-Bissau), Azdren Gani Llullaku (atacant, Kovovo/Albania) și Santiago Selmani (atacant, Albania)

Duelul dintre Cerahlăul Piatra Neamț și Chindia Târgoviște este programat marți, 19 septembrie, de la ora 17:00, atunci când se închide etapa cu numărul 6 a Ligii a 2-a. 

foto: Yverdon Sport 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii