1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

cordosmiriuta2023Dambovitapenet, Ligs 2 / Chindia stă pe un butoi cu pulbere, ziua de miercuri, fatidica 13, având toate șansele să aducă un adevărat cutremur pentru clubul de lângă Turn. Mâine, a fost convocată o ședință la Gâlma, la ora 13.00, de către asociații Chindiei, la care vor participa toți angajații clubului. "Autoritățile sunt supărate foc pe președintele Andrei Cordoș pentru tot ceea ce s-a întâmplat în ultimele trei luni. Erori manageriale mari, rezultate proaste, perpetuarea unei stări tensionate în vestiar, certuri ale președintelui cu toată lumea", vorbesc sursele noastre apropiate clubului.



Cel mai probabil, Cordoș va fi demis miercuri la prânz, iar marea surpriză este că odată cu el își va face bagajele și Vasile Miriuță, abia instalat pe bancă, în locul lui Dragoș Militaru, demis după doar două etape de campionat. Per ansamblu, un talmeș-balmeș rușinos pentru un club de talia Chindiei, finanțat în acest sezon în proporție covârșitoare din bani publici. În locul lui Miriuță va fi instalat un localnic, iar în organigramă vor apărea și alte modificări în afara celor expuse mai sus. Vom reveni.


Foto: liga2.ro

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii