1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiabuzau2023augDambovitapenet, Liga 2 / Abia instalat la Chindia Târgoviște, Vasile Miriuță ar putea fi demis de la Târgoviște în maxim trei luni! Anunțul a fost făcut oficial de președintele clubului, Andrei Cordoș, la Metropola TV. Ultimele două jocuri ale Chindiei s-au terminat prost, 0-1, în campionat, cu Slobozia și 0-2, amical, cu Petrolul.



"Obiectivul trasat de noi pentru antrenorul Vasile Miriuță e clasarea pe 1-4 până în iarnă, adică până la finalul acestui an calendaristic. Am considerat că este un om cu suficientă experiență și ne poate ajuta. Era simplu să aduc un antrenor cu cinci promovări. Garanta cineva că ar fi promovat-o și pe Chindia?”, a comentat pe subiect Andrei Cordoș.

Chindia a început campionatul cu tânărul Dragoș Militaru pe bancă, Tehnicianul care a pregătit Unirea Dej în sezoanele trecute a fost demis după doar două etape de campionat în care Chindia nu pierduse, 1-1 cu Steaua și 0-0 cu Slatina.

Andrei Cordoș considerâ că nu este tratat tocnai în regulă la Târgoviște: "Dacă nu vom avea rezultate, probabil că vom răspunde. M-am săturat să fie scoase în evidență doar lucrurile rele".

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii