1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

ceahlaulpiatraneamt2023Dambovitapenet, Liga 2 / Ceahlăul Piatra Neamț este viitorul adversar al Chindiei Târgoviște, în Liga a 2-a, meci ce se va juca la finalul etapei a 6-a, la Piatra Neamț, pe 19 septembrie, de la ora 17:00. Jocul va avea o mare însemnătate pentru elevii lui Vasile Miriuță, mai ales după înfrângerea greu ”digerată”, pe propriul teren, în fața celor de la Unirea Slobozia. 



Interesant că la Ceahlăul există o infuzie de jucători străini!  Nu mai puțin de 12 jucători sunt aduși de peste hotare, ultimul venind tocmai din... Peru. Vorbim despre Pier Larrauri, un atacant născut în Italia, la Siena, de origine peruană, în vârstă de 29 de ani.

”Pier Antonio Larrauri Conroy, pe numele său complet, a ajuns la Piatra Neamț de la echipa de ligă secundă peruană Deportivo Coopsol pentru care a evoluat în 17 meciuri în 2023 și a înscris 1 gol (...) Noua achiziție a Ceahlăului a trecut în perioada junioratului pe la destule cluburi, potrivit site-urilor de specialitate, Sporting Cristal (Peru), Bayern Munchen (Germania), Leicester (Anglia) și CF Pachuca (Mexic), iar la seniori a evoluat numai în Peru, pentru Sporting Cristal, Cienciano, Alianza Lima, Deportivo Municipal, Sport Boys, Deportivo Binacional, Academia Cantolao și Deportivo Coopsol.” - sursa: liga2.ro.

Ce jucători străini mai sunt în lotul Ceahlăului
Stefan Krell (portar, Austria), Boison Wynney de Souza (portar, Liberia/Spania), Cristin Jalbă (fundaș, Moldova), Mario Petyov Petkov (fundaș, Bulgaria), Lorenzo Yoel Soares Fonseca (fundaș, Insulele Capului Verde), Pedro Emanuel Sousa Albino (fundaș, Portugalia), Wiredu Akwasi (mijlocaș, Ghana), Joao Lamine Jaquite (mijlocaș, Guinea-Bissau), Azdren Gani Llullaku (atacant, Kovovo/Albania) și Santiago Selmani (atacant, Albania) - liga2.ro 

Foto: Mesagerul de Neamț 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii