1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fcargeschindia2023aug22Dambovitapenet, Liga 2 / Chindia a spart gheața sâmbătă, obținând prima victorie în actualul sezon al Ligii a 2-a. Echipa preluată de curâd de Vasile Miriuță s-a impus cu 2-0, la Mioveni, în fața celor de la FC Argeș, prin golurile reușite de Șerban și Moldoveanu. Tânărul mijlocaș Andrei Șerban (22 ani) a marcat golul începutului de sezon în fotbalul românesc.



În minutul 26, după o degajare greșită a portarului Straton, Șerban a trimis un lob perfect de la aproximativ 40 de metri, mingea oprindu-se în poarta goală! A fost descătușarea de care Chindia avea nevoie, într-un moment când gazdele păreau să dețină inițiativa. În final, Chindia n-a mai primit gol, cum se întâmplase cu Steaua și Gloria, ba chiar și-a dublat avantajul, după penalty-ul lui Moldoveanu, ratat în primă fază.

Chindia acumulează șase puncte după patru runde, însă impresia e că ar fi putut avea mai multe, dacă nu încasa acele goluri despre care aminteam mai sus.

Foto: facebook, sportpicures.eu

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii