1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

cordosaugustDambovitapenet, Liga 2 / Începem acest articol prin a trage un (mare) semnal de alarmă cu privire la modul neprofesionist în care comunică oficialii de la Chindia Târgoviște! Deși am mai fost ”acuzați” și chiar ”certați” de unii dintre susținătorii Chindiei, trebuie neapărat să repetăm: modul în care au ales oficialii de la clubul târgoviștean să comunice este pe cât de neprofesionist, pe atât de... alambicat! 



Să o luăm cu începutul! 
Site-ul Chindiei Târgoviște este încă nefuncțional! Ciudat, ca să nu spunem altfel, este că vechiul site a fost închis exact înainte de startul noului sezon competițional! Deși timp pentru realizarea unui site nou era mai mult decât suficient, înainte de prima etapă din sezonul 2023-2024 al Ligii a 2-a . Trecem peste acest aspect, au trecut deja săptămâni bune și el este, așa cum am spus mai sus, încă nefuncțional! Așadar, orice comentarii ar fi de prisos... 

Veștile ”curg” greu la Chindia! 
În urmă cu mai bine de 24 de ore a avut loc tragerea la sorți pentru play-off-ul Cupei României! Surpriză, nici în acest moment pe pagina oficială de facebook a clubului nu apare nici măcar un singur rând despre asta... Mai în glumă, mai în serios, poate până se va juca meciul vor anunța și cei de la Chindia cu cine vor juca! Rușinos! 

Cartoane, peste cartoane!
Ideea în care Chindia a ales să comunice a fost cea a lui Silviu Posteucă, un om care nu are (aproape) nicio legătură cu fotbalul... Ar fi ceva legături, dar mai bine nu mai facem referire la ele. Nu înțelegem cum o persoană poate recomanda în anul 2023, cu atât mai mult cu cât se ocupă de promovare, o astfel de metodă....  Pentru cei care nu ne cred: uitați-vă pe pagina AFC Chindia Târgoviște și numărați câte cartoane sunt afișate la ultimele 20-30 de postări?! Asta ca să nu mai spunem că declarațiile venite dinspre jucători și antrenori sunt aproape inexistente.... Cu o excepție! Atunci când sunt cofenrințe de presă sunt postate imaginile și... cam atât! Fără prea multe cuvinte și explicații!

Președintele Chindiei spunea, recent, că au loc demiteri pe bandă rulantă pentru că mulți nu își fac treaba! Lansăm și noi o provocare: domnule Cordoș, noi cei de la dambovitapenet.ro vă provocăm să aruncați o privire la modul de comunicare al clubului pe care îl conduceți! Sunteți mulțumit de ceea ce vedeți? Știm, aveți și altele în grijă, dar...  atunci când vă alegeți oamenii... bine ar fi să vă uitați mai atent la performanțele acestora! În rest, hai, Chindia! 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii