1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

ionene2023Dambovitapenet, Liga 2 / Dezvăluiri șocante ies la iveală după ce de la Chindia au fost înlăturați, în câteva zile, cei mai vechi angajați, respectiv antrenorul de la grupele de copii și juniori mici - Ion Ene, fost component al marelui CS Târgoviște, și îngrijitorul gazonului, Ion Nichita. Dacă primului nu i-a mai fost prelungit contractul de muncă, celălalt a fost înștiințat de președintele Andrei Cordoș că postul pe care era angajat cu contract pe durată nedeterminată va fi desființat.



Măcar Nechita, de 14 ani în club, a ajuns să discute cu președintele, fie și pentru câteva minute. “Domnul Ene a venit să predea niște echipament și a fost înștiințat de o de angajată a clubului că nu mai are ce să caute la stadion. Textual, i-a spus că ajunge câți ani a fost la Chindia ca la pensiune”, povestesc apropiați ai fostului mare jucător. Ene nu a vrut să comenteze subiectul, vizibil dezamăgit de ceea ce i se întâmplă.

Grupele sale de juniori au ajuns la Remus Gâlmencea, “retrogradat” de la U13 la U9 și U10. Nu este clară, în acest moment, nici situația lui Răzvan Toboșaru, magazioner la echipa mare în ultimii patru ani și antrenor la Centrul de Copii și Juniori.

Pentru cei ce nu știu, între anii 1970-1980, Ion Ene, în vârstă de 67 de ani, poreclit ”ministrul apărării” a evoluat la CS Târgoviște în perioada de glorie a clubului nostru, atunci când la Târgoviște jucau fotbaliști cu ”greutate”. 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii