5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

chindiaiunie2023bjpgDambovitapenet, Liga 2 / Mâine, pleacă la drum și Liga a 2-a, cu Chindia Târgoviște printre formațiile creditate cu șanse mari la promovarea în Superligă! Aruncând o privire peste programul rundei 1, cele mai interesante meciuri sunt CS Mioveni - Gloria Buzău, Chindia Târgoviște - CSA Steaua și Corvinul Hunedoara - Ceahlăul Piatra Neamț. Cele trei jocuri sunt și cele care vor fi transmise în direct de către televiziunile de sport din România. 



Ar mai putea prezenta un interes... peste medie, dacă ne e permisă exprimarea, și duelul dintre Viitorul Pandurii Tg Jiu și FC Argeș, dar credem că oaspeții nu vor avea mari probleme în a-și adjudeca cele trei puncte puse în joc! 

De ce este important acest prim meci pentru Chindia? În primul rând pentru că CSA Steaua, deși nu are drept de promovare, mereu e un adversar incomod. Apoi, târgoviștenii, pentru a lua o opțiune serioasă încă de la început, în vederea accederii în play-off, au nevoie de puncte. Și, dacă vor trece cu bine de acest meci, plus un rezultat pozitiv în runda a doua (n.red. - deplasare la Slatina), atunci, în etapa a 3-a se pot gândi chiar la locul 1, moment când la Târgoviște va veni Gloria Buzău. 

5 august, ora 11.00
Csikszereda - Concordia Chiajna
CSM Reșița - AFC Unirea 04 Slobozia
Viitorul Pandurii Târgu Jiu - FC Argeş
CS Tunari - CSM Slatina
Metaloglobus Bucureşti - CSC 1599 Şelimbăr
Unirea Dej - CSM Alexandria

6 august, ora 12.00
Corvinul Hunedoara - Ceahlăul Piatra Neamţ

8 august, ora 18.30
CS Mioveni - Gloria Buzău

8 august, ora 21.00
Chindia Târgovişte - Clubul Sportiv al Armatei Steaua

Meciul Progresul Spartac - CSC Dumbrăviţa, a fost amânat până când va veni verdictul TAS, în cazul FC Brașov

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii