1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

steauabucurestiiulie2023Dambovitapenet, Liga 2 / Steaua București este primul adversar al Chindiei în noul sezon competițional al ligii secunde. ”Militarii” aflați în cantonament în Bulgaria, la Bansko, au susținut încă două meciuri amicale în compania macedonenilor de la FK Sileks Kratovo, în fața cărora au cedat cu 2-1. În al patrulea meci au jucat  în compania celor de la Altyn Asyr FK ( locul 2 în campionatul Turkmenistanului), câștigând cu 3-2.



Steaua București - FK Sileks Kratovo 1-2
Pentru Steaua a marcat: Rober Sierra (min.12). Daniel Oprița a început meciul cu Pop – Maftei, Walace, Vîrtej, Dobrescu – Draghici, Sierra, Matei, Topuzov – Boiciuc, Buziuc. Au mai jucat: Frânculescu – Avram, Ilie, Bărbulescu, Raicu, Chipirliu, Florea, Mancuso.

Ieri, Steaua a susținut al patrulea meci de pregătire, în compania celor de la Altyn Asyr FK ( locul 2 în campionatul Turkmenistanului), câștigând cu 3-2.
În ultimul test din Bulgaria au marcat pentru Steaua doi atacanți: Chipirliu (12 și 21) și Boiciuc (17). Steaua a început amicalul în formula: Frânculescu – Maftei, Avram, Vîrtej, Ilie – Drăghici, Bărbulescu, Raicu, Topuzov – Boiciuc, Chipirliu. Au mai jucat: Iancu – Wallace, Dobrescu, Matei, Buziuc, Florea, Mancuso.

Foto: facebook, Steaua București 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii