0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

aninoasapregatiri2020iunieDambovita, Liga 2 / Odată cu reluarea pregătirilor pentru meciurile oficiale, Chindia s-a întors pentru antrenamente și la baza de la Aninoasa, de unde fusese practic evacuată în urmă cu cinci luni. Târgoviștenii folosesc însă exclusiv terenul, fără a mai utiliza vestiarele sau alte încăperi de la Aninoasa.



În ultima vreme, se strânseseră datorii importante și către Primăria Aninoasa, în plus, în iarnă au avut loc ample modernizări la bază, așa că de la întoarcerea din Antalya și până la barajul cu Voluntari, târgoviștenii au susținut un singur antrenament pe terenul de la Aninoasa. Lucrurile s-au schimbat după instalarea noii conduceri, s-au negociat și alți termeni și s-au făcut promisiuni pentru achitarea restanțelor, așa că Chindia poate susține cel puțin un antrenament pe săptămână în locul unde s-a pregătit vreme de trei ani și jumătate, după promovarea în Liga I din mai 2019.

Un alt teren pe care se poate pregăti echipa este cel de la Răzvad, de asemenea, tot cu suprafață naturală.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii