1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

liviumihaiturrsiDambovitapenet, Liga 2 / Mijlocașul care a evoluat în prima parte a campionatului pentru Turris Tr. Măgurele - echipă proaspăt retrasă din Liga a II-a - s-a orientat repede și și-a găsit un nou angajament. Mihai se întoarce la Constanța, la Farul, formație unde și-a făcut junioratul. "Grupul este bun, o echipă omogenă, și cu câteva achiziții putem să ne îndeplinim obiectivul. Să fim în primele 6 la finalul sezonului regular și să atacăm promovarea.”



”Putem să realizăm acest lucru pentru că depindem doar de rezultatele noastre. Am experiența promovărilor cu Astra, Petrolul, Iași și Chindia. După ce am intrat în Liga 1 cu echipa din orașul meu natal, îmi doresc să fac asta și cu echipa care m-a lansat în fotbalul mare”, a declarat Liviu Mihai" (32 ani) pentru site-ul oficial al Farului.

Primul meci al constănțenilor în 2021 este chiar cu Chindia, pe 10 sau 11 februarie, la malul mării, în optimile de finală ale Cupei României. “O să fie un meci special, cu mare încărcătură sufletească pentru mine pentru că se vor întâlni echipele la care am jucat cel mai mult și m-am simțit cel mai bun", a comentat fostul decar al Chindiei, cu un aport important la promovarea din vara lui 2019.

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Pentru cei care vor să susțină proiectul dambovitapenet! Dambovitapenet a împlinit, pe 1 decembrie 2020, opt ani de la înființare! Un proiect independent, susținut din resurse proprii!

http://dambovitapenet.ro/paypal


Mulțumim, tuturor!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii