1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

liviumihaiturrsiDambovitapenet, Liga 2 / După cum notează Liga2.prosport.ro, patronul Valentin Dragnea, a anunțat că își retrage finanțarea. În lipsa altor surse de finanțare, Turris Oltul Tr.Măgurele se retrage din campionatul Ligii a 2-a, după un sezon și jumătate, urmând ca Federația Română de Fotbal să fie informată oficial în zilele următoare. După 15 etape, Turris se afla pe locul 13, cu 19 puncte, la 4 puncte de play-off, în cazul de față, urmând ca echipa să fie retrogradă în ultima ligă a județului Teleorman, în cazul că își va mai relua vreodată activitatea.



Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu rezultatele înregistrate de Turris Oltul în această ediție de campionat diferită de cele normale, din cauza pandemiei, regulamentul special acestei perioade neavând precizări despre situația ivită în cazul unei retrageri (după cum notează aceeași sursă).

Foto: Liviu MIhai, unul dintre cei mai buni jucători ai Chindiei, în ultimii ani, în momentul în care a semnat cu formația care acum e pe cale de dispariție... 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Pentru cei care vor să susțină proiectul dambovitapenet! Dambovitapenet a împlinit, pe 1 decembrie, opt ani de la înființare! Un proiect independent, susținut din resurse proprii!

http://dambovitapenet.ro/paypal


Mulțumim, tuturor!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii