progresulgaesti2019Eveniment / Pe 2 decembrie, Progresul Găești a împlinit 20 de ani de existență în fotbalul dâmbovițean și nu numai, fiind și noi printre cei care urăm grupării conduse de neobositul Sorin Marin un călduros ”La mulți ani”! Dacă fotbalul găeștean, ani buni un nesecat izvor de talente, a dispărut pentru moment din peisaj, Progresul încearcă să țină... steagul sus!



Gruparea găeșteană este reprezentată cu succes în toate competițiile județene, de la juniori C, la F și G, fiind și singurul club dâmbovițean care joacă în Interliga Națională de juniori cu 3 echipe (n.r. - în competiția organizată de AJF... Argeș). Să mai notăm că Progresul Găești este o participantă activă și în turneele internaționale din Bulgaria și din capitală! Puștii lui Sorin Marin au încheiat anul cu un meci de... 5 reprize a câte 25 de minute, în Berceni, cu FCSB, fiind gata pentru primul turneu din 2020 - Kinder Cup Sport Vision!

Foto (facebook): Puștii de la Progresul Găești alături de ultimii adversari din 2019 - speranțele de la FCSB.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii