csschindiau19p1Ieri, pe stadionul ”Petrolul”, din Târgoviște, am asistat la două jocuri interesante, în Campionatul Național U19, respectiv U17, între CSȘ Târgoviște și Chindia Târgoviște! Au fost două meciuri spectaculoase, în care am surprins și un duel inedit al antrenorilor: Nicu Croitoru vs Sică Bârdeș (U19) și Cosmin Toboșaru vs Irinel Voicu (U17). Au fost goluri multe, spectacol, pe teren și … lângă teren! Mai ales în momentul în care fiul lui Liviu Mihai (căpitanul echipei mari a Chindiei) și-a făcut apariția! GALERIE FOTO!

 

U19 / CSȘ Târgoviște – Chindia Târgoviște 6-2 (1-0)
Au marcat: Stoican (min. 20, 52), Grancea (46), Diculescu (56), Marcu (85) + un autogol (61) / Bădoiu (54), Căpraru (58)

Un meci spectaculos dominat, clar, de gazde! Dacă în prima parte s-a marcat un singur gol, după pauză am avut un val de … reușite! Nu mai puțin de cinci goluri în nouă minute! 3-0, în minutul 52… 5-2, în minutul 61!

De notat că din minutul 31, Chindia a rămas în inferiorate numerică, după ce Radu Simion a primit două cartonașe galbene: primul pentru proteste, al doilea pentru un fault mai dur.

În altă ordine de idei, ar mai fi de precizat că la CSȘ, în primul ”11”, am regăsit doar trei titulari la nivelul de sus al vârstei!

Victorie meritată pentru CSȘ și… o bilă neagră pentru unii spectatori, care, timp de minute bune, l-au apostrofat și jignit pe centralul partidei! Cum bine subliniau și câțiva oficiali ai jocului de ieri, întâi trebuie să îi educăm pe părinți! Și apoi pe cei mici! Să plecăm de la premisa că arbitrul a interepretat greșit momentul în care jucătorul Chindiei a văzut primul galben… Dar oare acesta este spiritul pe care vrem să îl transmitem celor mici? Să nu omitem un aspect foarte important! La acest nivel este în primul rând despre a le da încredere tinerilor fotbaliști! Și apoi intră rezultatele în calcul!

csschindiau19p2csschindiau19p3U17 / CSȘ Târgoviște – Chindia Târgoviște 1-1 (1-0)
Au marcat: Ene (20) / autogol (63)

Mai în glumă, mai în serios, am putea spune că a fost 1-1, pentru Chindia! Asta după cum a decurs jocul! Cu o primă repriză în care jucătorii CSȘ-ului au dominat copios partida! Au trimis de două ori balonul în bara transversală și au mai avut cel puțin două-trei oportunități de a se desprinde. După pauză însă, gazdele au pus … frână, iar oaspeții au călcat pedala! Și, la un moment dat, Chindia chiar putea prelua conducerea, dacă portarul gazdelor nu ar fi avut un reflex foarte bun!

csschindiau17p3csschindiau17p4csschindiau17p1csschindiau17p2


Puștiul lui Liviu Mihai a făcut spectacol!

De la pauza meciului celor de la U17, spectatorii prezenți la meci și nu numai erau cu un ochi la ceea ce se petrecea pe teren și cu altul la … ”giumbușlucurile” celui mai mic suporter al Chindiei, prezent la meci: băiatul lui Liviu Mihai. La un moment dat, chiar antrenorul CSȘ-ului de la U19 - Nicu Croitoru - a petrecut câteva minute de joacă, în compania simpaticului puști!

liviumihaijr

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii