chindiamiercureaciuc4Ieri, la Răzvad, Chindia Târgoviște a jucat primul meci oficial în Campionatul Național U16, în compania celor de la Csikszereda M.Ciuc. A fost un duel cu de toate, la care au asistat și aproximativ 40 de spectatori! Galerie Foto!

 

Chindia Târgoviște - Csikszereda M.Ciuc 1-1 (1-0)
Au marcat: Ghiță (min. 6) / Sebestyen (47)

A fost un meci care a început sub dominarea puștilor pregătiți de Ionuț Iugulescu. Așa că în minutul 6 am și asistat la deschiderea scorului. În partea secundă, oaspeții restabilesc egalitatea, destul de repede, la șapte minute de la reluare. Din păcate, târgoviștenii au ocazia de a desprinde din nou, în minutul 57, atunci când beneficiază de o lovitură de la 11 metri. Numai că emoțiile și-au spus cuvântul și cu greu s-a găsit cineva dispus să execute lovitura… De altfel, ratată! Ar mai fi de notat faptul că Miercurea Ciuc a jucat ultimele minute în inferioritate numerică, după ce un jucător a fost trimis pe tușă timp de șapte minute, pentru simulare! La acest nivel, simulările, protestele sau scoaterea tricoului la marcarea unui gol se sancționează cu eliminare timp de șapte minute.

Una peste alta, un scor echitabil, ținând cont de aspectul jocului. Putea fi victorie pentru Chindia, dar la fel de bine toate cele trei puncte ar fi putut ajunge la … Miercurea Ciuc.

chindiamiercureaciuc2chindiamiercureaciuc5chindiamiercureaciuc3chindiamiercureaciuc1

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii