flacaracupaseva2019După cum v-m informat, deja, puștii lui Mircea Petrescu, au susținut ieri, la Câmpina, ultimele meciuri din cadrul primei ediții a Cupei ”Seva” la fotbal, competiție deschisă juniorilor și copiilor. Vă prezentăm rezultatele morenarilor, din meciurile de clasament! Mult succes, pe viitor!



Ieri, grupele U2009 și U2011 de la Flacăra Moreni - pregătite de Mircea Petrescu, au susșinut ultimele meciuri la prima ediție a Cupei ”Seva”, la Câmpina.

La U2009, Flacăra Moreni - cu 5 titulari U2010 în primii 7, a jucat pentru locul 3, cu Viking Ploiești, prahovenii impunându-se în final, cu 1-0. La grupa U2011, în meci pentru locurile 5-6: Flacăra Moreni - Petrolul 95 Ploiești 3-1. Ca un paradox, la 2009 - Flacăra ocupă locul 4, cu două victorii și 3 înfrângeri, în vreme ce la U2011, cu 4 victorii și o înfrângere - ocupă în final locul 6, după ce în grupa preliminară a terminat la egalitate cu primele două clasate (n.r. - câte 6 puncte), dar cu un golaveraj inferior! Felicitări micilor fotbaliști, în aceeași măsură și celui care i-a pregătit.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii