chindiaEeugenpopescuChindia Târgoviște, campioana județelui nostru la juniori E (U11), este repartizată în Zona 4, alături de campioanele județelor Argeș, Prahova, Buzău și Teleorman. Turneul este programat între 23-26 mai, locul desfășurării urmând să fie stabilit la ședința tehnică din 16 mai, la sediul FRF. Vă prezentăm informații despre adversarele pe care târgoviștenii urmează să le întâlnească! 



Chindia Târgoviște (antrenor Ionuț Iugulescu) este din nou campioana județeană la juniori E (U11 - n.2008 și mai mici), după ce și anul trecut a reușit această performanță (foto). Târgoviștenii vor avea de înfruntat adversari puternici în Zona 4, aceștia fiind campionii județelor Argeș, Prahova, Buzău și Teleorman. Din cei patru potențiali adversari ai Chindiei, cunoaștem până la acestă oră doar doi - Petrosport Ploiești (PH) și Viitorul 2010 Buzău (BZ). În județul Argeș competiția a ajuns abia în faza semifinalelor, unde se vor întâlni FC Dănuț Coman vs FC Argeș și Viitorul Argeș Duminică vs FC Curtea de Argeș. În Teleorman, înaintea ultimei etapei, două echipe se află la egalitate de puncte - câte 37 fiecare: Dunărea Zimnicea și CSȘ 1 Alexandria. În ultima etapă, la Zimnicea - Dunărea vs CSȘ1 Alexandria, în tur fiind 2-2! Promitem să vă ținem la curent cu tot cea ce ce ține de faza zonală!

Foto: arhivă, Chindia Târgoviște - campioană la Juniori E, în 2018!

 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii