cartonasrosu2Cine credea că doar la noi există nemulțumiri se înșeală! Juniorii U2000-2001 de la Voința Crevedia, care activează în campionatul din București, sunt nevoiți să suțină unul dintre meciurile cheie - din organizare proprie, la... 60 de kilometri de casă!

 

La Crevedia ar fi trebuit să se joace meciul dintre Voința și FC Voluntari, unul dintre meciurile cheie ale seriei juniorilor U2000-2001, ambele echipe fiind implicate în cursa pentru titlul de campioană. Ei bine, AMFB a reprogramat meciul la cererea oaspeților (!), tocmai la... Cornetu, localitate aflată la 60 de kilometri de Crevedia! Motivul? Unul banal: FC Voluntari refuză să joace la Crevedia, care se află în alt județ! Domnilor de la AMFB, oare FC Voluntari - acceptată ca și Crevedia în campionatul capitalei, nu este din alt... județ? După câte știm noi, orașul Voluntari aparține de județul Ilfov și nicidecum de municipiul București, fiind în aceeași situație ca și Crevedia!

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii