sportingpitesti2019Sporting Pitești, formația la care evoluează dâmbovițeanul Alex Bodârlan (locul 3 în sondajul nostru ”Omul Anului 2018”), a debutat cu dreptul în meciurile de pregătire! A învins cu 6-0, în deplasare, pe CS Mioveni U19. Vezi detalii de la joc! 

 

CS Mioveni U19 - CS Sporting Pitesti 0-6

Au marcat: Turcin Codruț - 3, Boabă Denis – 2, Dinu Răzvan

Pentru Sporting au jucat: Ricardo Nicolescu - Nica Laurențiu, Bodârlan Alexandru, Maxim Ionuț, Leo Eana, Nuță Andrei, Turcin Codruț, Dinu Răzvan, Boabă Denis, Jianu Ciprian, Dobrescu Radu.

Au mai intrat la pauza: Cristi Cozma, în locul lui Eana Leo și Nicoale Sebastian, în locul lui Jianu Ciprian.

Partida s-a disputat pe stadionul Grup Mioveni (sintetic)

Felicitări, ”vecinilor” noștri și mult succes, Alex Bodârlan. Așteptăm cât mai multe vești bune dinspre tine și echipa ta! În plus, nu am uitat promisiunea pe care ai făcut-o: vei da tot ce ai mai bun pentru a ajunge cât mai curând în Liga 1! Succes!

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii