junioricrevedianocturnaCând este vorba despre fotbal, toată lumea uită de frig şi de vreme! Nu contează că temperatura din termometre scade către orele serii. Asta pentru că stratul de zăpadă parcă te îmbie la alergat! Felicitări fotbaliștilor care se pregătesc în acest fel!

 

Juniorii Voinţei Crevedia (2000-2001) şi-au reluat pregătirile în vederea abordării sezonului competiţional, care va reîncepe în data de 2 martie. „Cocoşeii” lui Mădălin Ioniţă - locul 6 la finele turului, cu 33 de puncte, la doar 5 în urma liderului, vor susţine primul meci în deplasare, la FC Asalt Bucureşti (locul 15). Până atunci, indiferent de vreme, antrenamentele continuă chiar şi în nocturnă. Pentru că sunt condiţii!

Foto (facebook)

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii