meci001junioritartasestiWeekend bun pentru „vulturii” lui Marius Stănică, în campionatului Bucureştiului. Intră să vezi rezultatele puştilor de la FC Nicolae Grigore Tărtăşeşti – care, din primăvară, s-a putea să joace în competiţiile dâmboviţene! Mult succes! 

 

La 2007 - grupa Verde, stadion Coresi, dâmboviţenii s-au impus cu 1-0 (gol marcat de Andrei Alexandru), în faţa celor de la Sport Team Bucureşti. Sâmbătă, în etapa a 9-a, de la ora 14,20: FC Nicolae Grigore vs Rapid.

La 2009 - grupa Albă, stadion Agronomia, „vulturii” au învins cu 4-3 (Mario Grigore 2, Darius Cubeică, Mario Stănică) pe Pro Team I Bucureşti. Duminică, de la ora 15,00: FC Nicolae Grigore Tărtăşeşti vs Pro Team II Bucureşti.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii