tartasesti156778Campionatul Municipal Bucureşti - pe teren redus, pentru grupele mici, a ajuns deja la etapa a 2-a. Intră să vezi primele rezultate ale micilor fotbalişti de la FC Nicolae Grigore, din Tărtăşeşti! Le ținem pumnii strânși, micilor fotbaliști dâmbovițeni! 

 

FC Nicoale Grigore Tărtăşeşti, antrenor Marius Stănică, participă cu grupele 2007 şi 2009 în campionatul Bucureştiului. Grupa 2007 - repartizată în seria Verde - stadion Coresi, a reuşit să obţină primul punct din campionat, în meciul din etapa a 2-a, cu Dinamo Bucureşti, scor 1-1. Pentru „vulturi” a marcat Andrei Alexandru. În prima etapă, dâmboviţenii au fost învinşi de FCSB Academy, cu 4-1. Sâmbătă, 22 septembrie, în etapa a 3-a, vor juca împotriva celor de la TC Champions Bucureşti.

La 2009 - grupa Albă - stadion Agronomia, primele rezultate pentru puştii lui Marius Stănică: 2-6 cu Rapid Bucureşti şi 7-8 cu FC Dănilescu - în etapa de duminică. În etapa a 3-a o vor întâlni pe CS Elite FA1.

Foto (facebook)

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii