pozaulmi22312Ceea ce am scris în repetate rânduri pare să devină realitate: un turneu al campioanelor! Din nefericire, nu la inițiativa AJF-ului, codus de Emil Tudor... Domnul președinte are, se pare, treburi mai importante decât să își îndrepte atenția asupra juniorilor... Olimpicii Ulmi invită echipele câștigătoare - din cele trei serii de la Onoare -  să se întreacă într-o competiție, fie ea și amicală! O propunere ce trebuie salutată!



În timp ce Emil Tudor pare că nu dă ”doi bani” pe juniori, cei de la Olimpicii Ulmi vin cu o propunere interesantă: un turneu al campioanelor, la Juniori: ”Îi provocăm la meciuri directe, cu noi, pe toți cei care vor câștiga competițiile la Juniori A1. Îi găzduim pe fiecare dintre ei”.

Mult succes, în această inițiativă și sperăm ca cele trei echipe campioane din Onoare să răspundă afirmativ acestei propuneri, pe care noi o salutăm. Dacă se va concretiza, promitem să fim prezenți la jocurile între echipele campioane. 


Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii