gaesti3444Vești bune pentru Găești! În urma... refacerii clasamentului, prin sancţionarea uneia dintre echipe, Progresul Găeşti a terminat grupa C pe locul 3 şi a jucat pentru locurile 5-8, la Colonia Cup 2018 - Golden Sands! O experiență de neuitat, pentu micii fotbaliști!

 

În final, Progresul Găeşti a terminat pe locul 5 la Colonia Cup 2018 - Golden Sands, de la Kranevo (Bul), o competiţie internaţională pentru juniorii 2007-2008 * „Una dintre echipele din grupă a pierdut meciurile cu 3-0 şi am terminat pe locul 3 din grupa de 5. Câştigătoarele celor 3 grupe şi cea mai bună echipă de pe locul 2 s-au calificat în finală. Celelalte două echipe de pe locurile 2 şi cele mai bune două de pe locurile 3 au jucat în grupa „5-8”. Şi aici am avut... noroc, pentru că am căzut cu Petlic Smeredevo B (Srb), care a fost acceptată în „semifinale pentru 5-8”, doar pentru a completa programul. Ne-a învins, dar în finala pentru locurile 5-6 am jucat noi, cu Arsenal Kiev. Am câştigat cu 3-0 şi am ocupat în final locul 5, un loc mai mult decât onorabil într-o competiţie foarte puternică, dar şi organizată în condiţii excelente”, ne-a declarat prof.Sorin Marin - antrenorul puştilor de la Progresul Găeşti.

diploma1212111

Foto: 1. Antrenorul şi doar 3 dintre jucătorii găeşteni rămaşi la festivitatea de premiere. 2.Progresul Găeşti - locul 5

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii