pozaulmi22312Astăzi, la Piteşti, s-a jucat meciul tur din etapa interjudeţeană a campionatului juniorilor A1 - U19, susţinut de campioana noastră judeţeană, Olimpicii Ulmi! Intră să vezi rezultatul! Și câteva detalii de la disputa dâmbovițenilor! 

 

La Piteşti, pe stadionul Tablierul, s-a jucat meciul tur din faza interjudeţeană a campionatului juniorlor A1 - U19, susţinut de campioana noastră - Olimpicii Ulmi, în compania... campioanei naţionale en tritre, Sporting Piteşti * Argeşenii s-au impus cu 2-0, un rezultat care lasă destule şanse Olimpicilor să recupereze handicapul. Şi vorba ceea, când este vorba de... 2-0, ştim prea bine cam ce însemană un astfel de rezultat! Cu atât mai mult cu cât golul doi a venit chiar la final de joc!

Aşa că... baftă, Olimipcii Ulmi, în meciul retur, de sâmbătă, 9 iunie, de la ora 17,00 - pe stadionul „Vasile Tudor” din Viişoara!

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!



Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii