sportingp5567Joia viitoare - 7 iunie şi sâmbătă - 9 iunie, sunt programate meciurile din prima faza eliminatorie a campionatului judeţean al juniorilor U19. Oare AJF Dâmbovița știe de asta? După cum v-am anunţat, deja, Olimpicii Ulmi vor întâlni pe Sporting Piteşti, într-o dublă în care au şanse minime de calificare la faza zonală! Vă prezentăm cam cine este Sporting Piteşti! 


Nu ştim dacă AJF Dâmboviţa şi-a luat toate măsurile în ceea ce priveşete organizarea meciului de baraj din prima fază a campionatului juniorilor U19, pentru a nu ne mai prezenta în penibila situaţie de anul trecut! Este bine să reamintim, că Unirea Ungureni - campioana de anul trecut, habar nu avea în ziua meciului - atenţie (!), că joacă pe teren propriu cu CS Câmpina! Ei bine, dâmboviţenii n-au putut juca meciul tur din cauza unor probleme organizatorice - lipsa amblanţei de la stadion! După acel 0-3, ruşinos, în primul rând pentru AJF Dâmboviţa, a urmat... „măcelul” de la Câmpina - un 1-8 care a spus totul despre ceea ce înseamnă campionat judeţean U19 la Dâmboviţa!

Suntem tare curioşi dacă până astăzi cineva din AJF i-a informat pe virtualii campioni judeţeni de la Olimpicii Ulmi că joi 7 iunie, au meci cu Sporting Piteşti! Dar mai ales asupra măsurilor organizatorice legate de meciul respectiv!

Cine este Sporting Piteşti?
În primul rând, Sporting Piteşti este virtual campioana judeţului Argeş şi campioana naţională de anul trecut la juniori A1 - U19! * Sporting Piteşti este clubul de unde „au plecat” Raţ, Bilaşco, Ciprian Tănasă, Maftei, Pulhac, Sepsi, Raul Costin, Marcu, Chipciu, Ropotan, Bălan, Căpăţână, Mihai Popescu şi... Andrei Ivan, toţi de sub mâna „meşterului” Tănase Dima, ajuns la venerabila vârstă de 82 de ani. Omul care a avut şansa „să lucreze” cu... Dobrin şi Hagi!

 

Sporting Piteşti este virtual campioană judeţeană, cu o etapă înainte de finalul sezonului, având o linie de clasament care spune totul:

1.Sporting Piteşti 27 27 0 0 233-16 81p!

În sezonul 2016-2017, Sporting a jucat în prima fază cu CSŞ Caracal: 6-0 şi 0-3 * La zonă: 9-0 cu Viitorul Dăeşti (AG), 8-1 cu Drobeta Tr.Severin, 11-1 cu Victoria Independenţa (CL) şi 4-1 cu Voinţa Saelele (TR) * La turneul final: 5-3 dld cu U Cluj şi 2-1 în finală, cu Precizia Săcele...

Foto: Sporting Piteşti - campioana naţională 2017


Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii