chindiajun19p908Ieri, au fost programate meciurile din 16-imile de finală ale Cupei ELITELOR pentru juniori, competiţie la fotbalul dâmboviţean a fost reprezentat de 3 echipe! Intră să vezi rezultatele!

 

Ieri, s-au desfăşurat meciurile din cadrul 16-imilor de finală ale Cupei Elitelor la juniori U19 şi U17 * Au intrat în competiţie echipele din Liga Elitelor şi cele mai bine clasate 13 echipe - la fiecare categorie de vârstă, din Campionatul Naţional al Juniorilor U17 şi U19 - practic cele clasate pe locul 2 la finalul etapei preliminare * La U19, la Doiceşti s-au întâlnit Chindia Târgovişte şi CSŞ Târgovişte . La epuizarea timpului regulamentar, scorula fost de 0-0, astfel s-a trecut la executarea loviturilor de departajare. S-au impus fotbaliştii târgovişteni cu 4-2, care se califică în optimile de finală * La U17, GSA Nucet s-a deplasat la Piteşti unde a întâlnit tot o echipă din Liga Elitelor - respectiv Star Sport, nimeni alta decât echipa şcolii lui lui Dani Coman. S-au impus argeşenii cu scorul de 4-2, care s-au calificat mai departe * Optimile de finală sunt programate pentru 29 noiembrie, într-o singură manşă - cele 8 meciuri urmând să fie stabilite prin tragere la sorţi - pe criterii geografice.

Foto: Chindia Târgovişte U19, după victoria din Cupa Elitelor

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii