dbechipa44Duminică, la Şotânga, s-a disputat derbiul dintre Sel.Dâmboviţa şi Sel.Prahova - Turneul Speranţelor. Vezi detalii despre meci, clasament si ce va urma pentru echipa noastra. 

 

Sel.Dâmboviţa U14 - Sel.Prahova U14 2-2 (1-1, 0-1, 1-0) * Cu remiza de duminică, selecţionata U14 dâmboviţeană - pregătită de Cosmin Toboşaru, Marius Rotaru - coordonaţi de Ionel Pitaru, rămâne pe prima poziţie în clasament, fiind neînvinsă * Totuşi, trebuie să venim cu o precizare: competiţia organizată de FRF şi pentru care s-au alocat 250.000 de euro, nu este una care să desemneze o selecţionată judeţeană - drept câştigătoare, ci una menită să descopere speranţele din fotbalul românesc. Astfel, după prima fază, în primăvara, competiţia va continua cu încă un tur - primele 3 clasate o grupă, ultimele 3 clasate în altă grupă. Urmează un turneu final între cele 8 selecţionate regionale, alcătuite dintre cei mai buni juniori U14 din primele grupe valorice * Oricum, vom mai reveni cu alte amănunte asupra competiţiei, la vremea respectivă.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii