junioritartasesti556Așa cum v-am informat, micii fotbaliști de la Școala de Fotbal Nicolae Grigore, din Tărtășești au participat, zilele trecute, la Cupa Stelelor, un puternic turneu de fotbal, din capitală. Vezi ce au reușit să facă puștii din Dâmbovița!

 

Fiind la prima participare, micii fotbalisti din Tartasesti au reusit sa marcheze de doua ori, ceea ce, pana la urma, este o performanta. Echipa s-a format de putina vreme… Asa ca nu este cazul sa ne intristam. Sigur vor veni si victoriile, in curand.

“Am participat la acest turneu pentru a le da jocuri copiilor, sa vada ce înseamnă competiție. Ne-am dus cu gândul la rezultate, eram conștienți ca nu vom câștiga. Stiam ca vom juca cu echipe care joaca împreună de cel puțin doi ani. Avem doar o luna de antrenamente. Suntem mulțumiți de copii, avem o grupa 2008-2009 foarte buna si, ușor-ușor vom creste”, ne-a declarat Marius Stanica, antrenorul mini-fotbalistilor.

Rezultatele celor de la Scoala de Fotbal Nicolae Grigore:
0-2, cu Tandem Sport
0-5, cu Inizio București
0-0, cu GVD București

In ultimul meci, de clasament, 2-3 cu Real Crangasi

Mult succes, pe viitor! Va tinem pumnii stransi!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii