copiitartasesti2Cei mai mici şi mai talentaţi fotbalişti din sudul judeţului participă, zilele acestea, la un turneu important: Cupa Stelelor! Puştii din Dâmboviţa sunt pregătiţi de Marius Stănică şi fostul (super)fotbalist Nicolae Grigore.

 

Fotbalul are viitor la Tartasesti! Si cand spunem asta ne gandim la cei mai tineri fotbalisti, care s-au inscris intr-un proiect ambitios: Scoala de fotbal Nicolae Grigore. “Avem, momentan, trei grupe: 2008-2009 , 2006-2007, 2004-2005. Am gasit sprijin la autoritati si vom demonstra ca este un proiect cat se poate de serios. Antrenamentele se fac de trei ori pe săptămână. Copiii sunt pregatiti de Nicolae Grigore și de mine”, ne-a declarat, optimist, Marius Stanica. Trebuie sa mai precizam faptul ca micutii fotbalisti inscrisi sunt din Brezoaele, Răcari, Tartasesti, Ghimpati si Chitila.

PARTICIPARE LA UN TURNEU IMPORTANT!
De astazi si pana pe 3 noiembrie,  pe terenurile din Agronomie (Bucuresti), au inceput meciurile contand pentru Cupa Stelelor. La categoria 2008, participa si Scoala de fotbal Nicolae Grigore. Dambovitenii au fost repartizati in grupa A, alaturi de Inizio Bucuresti, Tandem Sport si GVD. Meciurile pustilor nostri se vor juca joi si vineri:

- joi, 11:50 – Tandem Sport – SC N. Grigore
- joi, 14:00 – Inizio – SC N. Grigore
- vineri, 10:10 – Sc. N Grigore – GVD

Va vom tine la curent cu evolutia pustilor nostri!

Succes, baieti!

copiitartasesti3

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii