juniori15Au fost stabilite locaţiile turneelor zonale ale Campionatului Naţional pentru Juniori E, U11 * Kinder Târgovişte, care face parte din zona 4, va juca la Piteşti

Între 19-22 mai sunt programate zonele Campionatului Naţional pentru Juniori E (U11) * Kinder Târgovişte (antrenor Valentin Marian) - campioana judeţului Dâmboviţa, va juca în grupa A de la Piteşti, alături de FC Argeş şi Petrolul 95 Ploieşti! * În grupa B au fost repartizate Petrolul Videlel, Viitorul Buzău şi CSŞ Craiova * Iată programul complet al turneului:

Vineri, 19 mai
Petrolul Ploieşti - Kinder Târgovişte (10,00)
CSŞ Craiova - Viitorul Buzău (11,00)
Kinder Târgovişte - FC Argeş (17,00)
Viitorul Buzău - Petrolul Videle (18,00)

Sâmbătă, 20 mai
FC Argeş - Petrolul Ploieşti (10,00)
Petrolul Videle - CSŞ Craiova (11,00)

De la ora 16,00 este programată finala Zonei 4. Învingătoarea se califică la turneul final * Meciurile, pe durata a două reprize a câte 20 de minute fiecare (cu pauză de 5 minute), se vor desfăşura pe terenurile din Complexul „Nicolae Dobrin”.

Dacă ţi-a plăcut ştirea noastră şi crezi că ar putea prezenta interes şi pentru alte persoane, am aprecia dacă ai distribui acest articol.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii