nucetjuniori2021Dambovitapenet, Juniori / FRF a publicat clasamentul academiilor de fotbal din România, respectiv ierarhia cluburilor care au angrenate echipe în competițiile de juniori. Cum era de așteptat, Farul domină clar clasamentul. În ceea ce privește cluburile dâmbovițene, doar trei la număr, lucrurile nu stau deloc bine. Ba chiar îngrijorător, în dreptul GSA Nucet, care se situează tocmai pe pozitia 110, dintr-un total 124 cluburi.



Pe vremuri pepinieră adevărată pentru fotbalul mare, școala de la Nucet s-a stins cu trecerea timpului, pe fondul unei lipse de interes față de performanță a celor responsabili. Chindia a ieșit din primele 30 de locuri, unde era anul trecut, și ocupă locul 31, iar CSȘ Târgoviște e pe 48. Alte cluburi din județ nu apar în ierarhia oficială FRF, chit că, măcar la nivelul orașului Târgoviște, există câteva grupări private, totuși cu activitate doar la grupele mici de vârstă.

_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2024, vom împlini 12 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii