crevediaiunie20224ziua2Dambovitapenet, Juniori / Voința Crevedia U19 face senzație în fazele naționale ale competiției! Pentru a treia oară la rând, echipa noastră câștigă la zero! Voința Crevedia - Speed Academy Pitești a fost 1-0! De data aceasta însă, jocul a fost dominat copios de băeiții noștri! În dreptul ocaziilor de gol avem un ”scor” incredibil: 9-0! 



Unicul gol al jocului a fost marcat de Rusu Victor, în minutuș 73. 

Grație victoriei de azi, Voința Crevedia a ajuns în TOP 8! Adică în sferturile de finală ale competiției! 

Vă reamintim că Voința Crevedia a avut parte doar de adversari de top: Lotru Brezoi, LPS Mircea Eliade și acum campioana în exercițiu, Speed Academy! 

Un rezultat care încununează munca depusă până acum! 

Vom reveni cu informații! Bravo, tuturor!

_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2024, vom împlini 12 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii