cuparacarimoscraciun2023Dambovitapenet, Fotbal / Ediția din acest an a fost una specială, cel puțin prin prezența lui Moș Crăciun! La startul competiției s-au aliniat cinci echipe: Colacu, Mavrodin, Ghergani, Racari și selecționata Liceului din Racari. O surpriză plăcută pentru toți participanții a fost prezența lui Moș Crăciun care, la rugămințile tuturor echipelor, a dat fluierul de început al mult așteptatei competiții!



După un maraton fotbalistic, meciurile disputându-se după sistemul fiecare cu fiecare, echipa cartierului Ghergani s-a desprins învingătoare, acumulând 12 puncte.

CLASAMENT FINAL:
1. Ghergani
2. Mavrodin
3. Racari
4. Liceul Racari
5. Colacu

Premiile (cadourile) acordate de Moș Crăciun au constat în: Cupa și minge pentru locul 1, cupe ocupantelor locurilor 2 și 3, precum și diplome de participare pentru toate echipele. S-au acordat, de asemenea, premii și diplome pentru: CEL MAI BUN FOTBALIST - Tanasescu Cristian, GOLGHETER - Logofatu Cezar, JUCĂTORUL FAIR PLAY - Trandafir Adrian și CEL MAI BUN PORTAR - Lache Marian.

Foto (facebook)

_____

INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii