luceafarultgvDambovitapenet, Juniori / În urmă cu un an, ACS Luceafărul Târgoviște își începea activitatea cu 9 copii. Pe parcurs, în ”constelația” acestui proiect au fost legitimați peste 70 de copii atrași de activitatea din cadrul clubului. Copiii sunt organizați pe 5 categorii de vârstă - 2011, 2012, 2013, 2014, 2015.



ACS Luceafărul Târgoviște își desfășoară activitatea pe stadionul Petrolul Târgoviște și pe terenul din localitatea Viișoara. Pentru a oferi condiții și o suprafață optimă pentru organizarea antrenamentelor, a achiziționat, cu sprijinul părinților, un tractoraș de tuns iarba cu tăvălug, 4 seturi de porți cu plase și a montat o instalație de iluminat la stadionul Petrolul Târgoviște.

Foto(facebook/Ionuț Iugulescu)

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Pentru cei care vor să susțină proiectul dambovitapenet! Dambovitapenet va împlini, pe 1 decembrie, opt ani de la înființare! Un proiect independent, susținut din resurse proprii!

http://dambovitapenet.ro/paypal


Mulțumim, tuturor!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii