1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

nationalafeminina2019Andreea Părăluță (Levante, Primera Division), portarul echipei naționale de fotbal femin și cel mai cunoscut nume din fotbalul feminin dâmbovițean merge în China, cu Naționala, pentrua participa la un turneu puternic! Alături de ea se va mai afla o altă dâmbovițeancă, Olivia Oprea (Zaragoza, Secunda Division). Vezi detalii despre meciurile României din China!

 

Andrea Părăluță, portarul celor de la Levante (Primera Division Women, Spania) și Olivia Oprea (Secunda Division Women, Spania) sunt reprezentantele fotbalului dâmbovițean în naționala feminină, care va merge în China, pentru a se lupta, de la egal la egal, cu o serie de forțe ale fotbalului mondial!

Astfel, în prima acțiune din acest an, potrivit Federației Române de Fotbal, selecționata feminină va participa la Turneul celor 4 Națiuni, alături de Coreea de Sud, Nigeria și țara gazdă.

”Turneul se va desfășura în perioada 17-20 ianuarie, în orașul Meizhou. Partidele din faza semifinalelor se vor disputa pe 17 ianuarie, România urmând să joace împotriva Coreei de Sud, de la ora 9:00 (în România). În celălalt meci din semifinale, China întâlnește Nigeria. În funcție de rezultatele din semifinale, în finala mare, programată pe 20 ianuarie, se vor întâlni câștigătoarele celor două partide, învinsele urmând a disputa partida pentru locul trei. Turneul va fi găzduit de Centrul Sportiv Olimpic din Meizhou.” – sursa: frf


turneuchina

Lotul României:
Portari: Andreea Părăluță (Levante/Spania), Linda Kajtar (Vasas Femina Odorheiu Secuiesc)

Fundași: Claudia Bistrian (Fortuna Becicherecu Mic), Melinda Nagy (”U” Olimpia Cluj), Teodora Meluță (”U” Olimpia Cluj), Brigitta Goder (ETO Gyori FC/Ungaria), Erika Gered (Vasas Femina Odorheiu Secuiesc), Olivia Oprea (Zaragoza CFF/Spania)

Mijlocași: Claudia Pană (”U” Olimpia Cluj), Ștefania Vătafu (Anderlecht/Belgia), Andreea Voicu (Apollon Ladies/Cipru), Andrea Herczeg (Kungsbacka DFF/Suedia), Bianca Sandu (Diósgyőri VTK/ Ungaria), Maria Neacșu, Mihaela Ciolacu, Beatrice Tărășilă (toate ”U” Olimpia Cluj)

Atacanți: Mara Bâtea (”U” Olimpia Cluj), Florentina Olar (Fortuna Hjorring/Danemarca), Cristina Carp (”U” Olimpia Cluj)

 

Succes, fetelor noastre! Hai, România!

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii