1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci001cssfeteFotbal feminin / CSŞ Târgovişte continuă şirul înfrângerilor în Liga I feminină, la fotbal. Sigur, era absurd să ai pretenţii ca fetele lui Mihai Tătăranui să vină cu puncte de la Olimpia Cluj! Urmează meciurile din sferturile de finală ale Cupei României. Poate va fi mai bine!

 

În etapa a 8-a a Ligii I feminine, CSŞ Târgoivşte a fost învinsă de Olimpia Cluj cu 7-0, până la urmă un rezultat normal, dacă ţinem cont de diferenţa de valoare dintre cele două echipe. Din păcate, CSŞ Târgovişte ocupă ultimul loc în clasament (cu un meci mai puţin), cu zero puncte şi un golaveraj... ruşinos: 0-31, adică o medie de peste 5 goluri primite pe meci. Ultima etapă a turului, este programată pe 25 noiembrie, când târgoviştencele vor primi vizita celor de la Fortuna Becicherecu Mic. Până atunci, miercuri, 21 noiemebrie, în Cupa României, de la ora 14,00, stadion „Alpan” Şotânga: CSŞ Târgovişte vs Universitatea Alexandria. Arbitrează: Mihai Motan (Aninoasa) - Răzvan Dobre (Şotânga) şi Petruţa Iugulescu (Târgovişte).

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii