1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

petrutaiugulescu55Petruţa Iugulescu a debutat, ieri, la Mondialul U20 (feminin), din Franţa, la partida Noua Zeelandă – Olanda, terminată cu scorul de 1-2. Arbitrul dâmbovițean a fost delegat de FIFA din chiar prima zi a turneului! Felicitări, Petruța Iugulescu!

 

Petruța Iugulescu (re)confirmă! Este cu adevărat cel mai bun arbitru dâmbovițean al momentului! Ieri, a debutat Campionatul Mondial (feminin), U20, în Franța. FIFA a delegat-o încă din prima zi a întrecerii, la partida Noua Zeelandă - Olanda, disputată de la ora 17:30, la Vannes și încheiată cu scorul de 1-2. Meciul a fost condus de centralul Jana Adamkova (Cehia), asistenții Petruța Iugulescu (România), Sanja Rodak (Croaţia) şi al patrulea oficial - Claudia Umpierrez (Urguay).

Felicitări, Petruța! Mult succes!

Sursa foto: gettyimages.com

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii