1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci001cssfeteDupă disputarea ultimelor două meciuri din sferturile de finală, se cunoaşte „careul de aşi” al Cupei României la fete * Intră să vezi care sunt cele patru semifinaliste, unde se vor juca cele două jocuri şi care este adversara echipei din Târgovişte!

 

Ultimele două echipe calificate în semifinalele Cupei României sunt Piroş Security Arad - care a dispus de Navobi Iaşi cu 7-3 şi Heniu Prundu Bârgăului - învingătoare cu 5-0, în faţa celor de la Fair Play Bucureşti * Au fost stabilite - prin tragere la sorţi şi cele două semifinale ale Cupei României, care se vor desfăşura, în cuplaj, pe stadionul din Prundu Bârgăului, miercuri, 23 mai, după cum urmează:
Piroş Security Arad - CSŞ Târgovişte (15,30)
Heniu Prundu Bârgăului - Vasas Od.Secuiesc (18,00)

Finala Cupei României la fete este programată marţi, 29 mai, la Sf.Gheorghe * Adversara echipei târgoviştene - Piroş Security Arad, activează în Liga a 2-a feminină, seria Vest şi ocupă, după 12 etape, locul 4, cu 22 de puncte, după Independenţa Baia Mare 34p, Vasas Femina Od.Secuiesc II 26p şi Olimpia Cluj II 23p.

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii