1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

pucioasasteagurosubrasovDambovitapenet, Cupa României / ”Obiectivul este calificarea în turul următor al Cupei României. Am reuşit să culeg informaţii despre formaţia din Pucioasa. A făcut un joc bun la Craiova în etapa precedentă a Ligii 3, au avut şi un penalty ratat. Vom întâlni o echipă care va face totul pentru a câştiga. Până acum, toate grupările au dat maximum în meciurile cu noi.””Asta ne bucură, pentru că aşa putem creşte, putem progresa. Noi trebuie să ne facem treaba. Nu pot să spun că există o favorită. E un meci de Cupa României, se poate întâmpla orice. Le-am transmis băieţilor, obiectivul nostru este să mergem mai departe. Mi-aş dori să ne impunem în 90 de minute, pentru că deja se simte o oboseală. Am încredere că toţi cei care vor intra pe teren vor da totul pentru a ne impune”, a declarat antrenorul Liviu Nicolae, pe site-ul clubului brașovean, înaintea meciului de pe Patrana.

”Stegarii” au început mai bine și au intrat la vestiare cu avantaj minim pe tabela de marcaj. După pauză, ”bombonarii„ au dominat meciul, dar ori s-au pripit în fazele de poartă, ori au ratat incredibil. Și totuși cu 8 minute înainte de finalul celor 90 de minute, Pucioasa egalează, după o lovitură liberă din lateral stânga, frumos concrezitază. ”Bombonarii” plimbă mingea mai bine, joacă mai mult pe cartea atacului, impulsionați de golul egalării și de cei prezenți, răzleț, în tribuna a II-a, dar meciul se îndrepta spre reprizele de prelungire. Și totuși în min.86, Mircescu are o mare ocazie de gol, la un corner, dar mingea ocolește poarta lui Ghițescu. Lovitură liberă pentru Pucioasa de la marginea careului mare, dar Maxim - portarul brașovenilor scoate salvator de sub transversală, direct în aut! 5 minute de prelungiri pentru repriza secundă, dar rezervele de energie și-au spus cuvântul pe final.

În prima repriză a prelungirilor (min.100), brașovenii au avut cea mai mare ocazie de gol, ratată prin Mircescu (bine, că nu l-a deschis pe Fekete- demarcat, undeva central, pe poartă!). Minutul 112: bară pentru ”stegari și imediat pe contraatac, bară pentru ”bombonarii” - un final încins care duce totuși, către loviturile de departajare, deși oaspeții forțează mai mult poarta ”Generalului - Ghițescu”, dar apărarea este la post de fiecare dată! Nu se mai joacă la centrul terenului, renunțându-se la construcție, mingile fiind aruncate, alternativ și direct către cele două careuri! Pucioasa are ghinion (118), când mingea lovește din nou baraporții lui Maxim. A treia bară a prelungirilor! Nimic nou pe final și se trece la loviturile de departajare, după 120 de minute ale unui joc plăcut, echilibrat și până la urmă încheiat cu un scor echitabil 1-1!

Filmul loviturilor de departajare - primii au executat brașovenii:
Răchișan - gol 1-0
Lungeanu - respinge Maxim 1-0
Fekete - gol 2-0
Simion - gol 2-1
Iordache - gol 3-1
Crinel Stoica - gol 3-2
Boricean - apără ghițescu 3-2
Al.Neacșu - scoate Maxim 3-2
Burlacu - gol 4-2
Ultima lovitură nu se mai execută, conform regulamentului.

Cu mai multă șansă la loviturile de departajare, ”stegarii” se califică în turul 4!

FC Pucioasa - St.Roșu Brașov 3-5 dld (0-1; 1-1; 1-1)
Stadion: ”Dumitru Tică Popescu” - Pucioasa
Au arbitrat: Marius Naidin (Piteşti)-Gheorghiță Bălan (Piteşti) și Mihai Marian Ionescu (Suseni – Argeş); Observator FRF: Duras Mihai (Fieni).

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii