1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mecichindialaiasi12Ieri, s-au mai disputat două sferturi de finală ale Cupei României, astfel că suntem la un pas de a afla ”careul de ași”!  Astăzi, la Sibiu, este programat ultimul duel. Să nu trecem peste un amănunt interesant: ieri, fostul jucător al Chindiei, Dumiter, a adus golul victoriei pentru cei de la Sepsi! 
Academica Clinceni - Dinamo București 0-1

Petrolul Ploieşti - Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 0-1

Politehnica Iaşi - Universitatea Craiova 3-2

Astăzi
FC Hermannstadt - FCSB
(stadion Municipal, Sibiu, ora 20,00)

Meciurile se vor desfăşura în conformitate cu prevederile articolului 30 din ROAF, “Organizarea şi programarea Cupei României”. În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri şi, după caz, la executarea loviturilor de departajare din punctul de pedeapsă.

În conformitate cu art.30.11 din ROAF, regulament aprobat în şedinţa Comitetului de urgenţă din 20 iulie 2018, în faza naţională a Cupei României, în toate jocurile se pot efectua maximum 3 (trei) înlocuiri de jucători pe durata celor 90 de minute. În situația jocurilor în care se vor disputa reprize de prelungiri, conform art. 30.9 din ROAF este permisă efectuarea a 4 (patru) înlocuiri de jucători, cu condiția ca cea de a 4-a înlocuire să se efectueze numai în reprizele de prelungiri.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii