4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

meci800goldincornerFotbal / Așa cum am anticipat, deja, Asociația Județeană de Fotbal Dâmbovița se vede obligată să mai organizeze o etapă înaintea 16-imilor de finală ale Cupei României, faza județeană. Nimic rău, pentru că este normal, dar nu înțelegem de ce AJF nu procedează regulamentar și... normal, astfel ca faza preliminară să fie programată înaintea primei etape!



Miercuri, 30 octombrie, de la ora 15,00, este programată etapa a 3-a/intermediară a fazei județene - Cupa României, când se vor juca cele 5 meciuri, necesare pentru stabilirea numărului de 14 echipe care intră în 16-imi, alături de ”divizionarele D”. După primele două etape ale Cupei României au rămas în competiție 19 echipe, astfel că pentru accederea pe tabloul 16-imilor de finală / cel cu 32 de echipe, mai este nevoie de o etapă intermediară. Până aici toate bune și la locul lor, am zice, dar suntem curioși pe ce criterii vor fi alese cele... 9 echipe calificate direct în 16-imi? Nu era normal, domnule președinte, așa cum am propus și noi la vremea respectivă, ca etapa preliminară să fie organizată... prima, în care ar fi intrat 10 de echipe din Promoție - în fapt ultimele 5 clasate din cele două serii?

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii