0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

echipavointacretu211Chiar și prelungirile, plus loviturile de departajare, ar fi intrat la capitolul surprize, pentru că vorbim de primele două clasate ale Ligii a 4-a! Să nu omitem că cele mai în formă formații din fotbalul dâmbovițean au fost eliminate de o echipă din Promoție, respectiv una din Onoare - care a avut... 4-0 pe tabela de marcaj! 

 


Voința Crețu a condus până în ultimele... secunde ale meciului, iar liderul Ligii a 4-a - Gloria Cornești, a trimis meciul în preungiri, după un gol marcat în... prelungirile timpului regulamentar! Recolta Gura Șuții s-a văzut la un moment dat, cu... 4 ”bolovani” în traistă, fiind nevoită la un adevărat tur de forță! În ambele meciuri, învingătoarea s-a decis la loteria loviturilor de departajare, unde au avut câștig de cauză ”buturugile mici”! ”Străjerii” au reușit să scape de prelungiri și s-au calificat, este drept, la limită, în sferturile de finală!  Urban Titu a făcut scor cu ”găzarii”, dar cei prezenți la fața locului ne-au transmis că oaspeții au ”dat-o în bară” de vreo 4 ori, iar gazdele au marcat de cinci ori, din cinci ocazii! Oricum, nimeni, nici chiar oaspeții, nu contestă victoria, meritată, a gazdelor. În rest patru victorii categorice pentru 4 echipe de Liga a 4-a - CSM Fieni, Roberto Ziduri, Voința Vișina și Sportul Voinești...

Neajlovul Puntea Greci - Voința Vișina 0-4

Voința Crețu - Gloria Cornești 9-8 dld (3-3; 4-4)
Viitorul Răzvad - CSM Fieni 1-5
Cetatea Târgoviște - Unirea Ungureni 3-2
Urban Titu - Gaz Metan Finta 5-1
Luceafărul Bolovani - Recolta G.Șuții 8-7 dld (4-4; 4-4)
Vict.2018 Văcărești - Sportul Voinești 1-4
Sportul Mogoșani - Roberto Ziduri 1-9

Așțadar, în sferturile de finală, vom avea o echipă din Promoție - Voința Crețu, 3 din Onoare - Luceafărul Bolovani, Urban Titu, Cetatea Târgoviște și 4 de Liga a 4-a - CSM Fieni, Voința Vișina, Sportul Voinești și Roberto Ziduri.

Foto: Voința Crețu, formația care a produs cea mai mare surpriză! 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii