0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

meci800goldincornerMâine, de la ora 17:00, sunt programate meciurile optimilor de finală ale Cupei României - faza județeană! Vă prezentăm propgramul complet al zilei și câteva comentarii pe marginea celor opt meciuri! Succes, tuturor formațiilor aflate în luptă!

 

7 echipe de Liga a 4-a, 6 din Onoare și 3 din Promoție își vor disputa cele 8 locuri în sferturile de finală al Cupei României, mâine, de la ora 17:00! Credem că cel mai interesant meci al zilei este cel de la Titu, unde se vor confrunta liderii seriilor Sud și Vest din Liga a 5-a!

Neajlovul Puntea de Greci - Voința Vișina
Vecine - dar nu de clasament, cele două combatante abia își mai reamintesc de vremurile când se întâlneau în meciurile din Promoție! De data asta, diferența este clară în favoarea oaspeților, care nu credem că vor avea probleme în... trecerea Neajlovului! Doar dacă oaspeții nu vor avea ”voința” calificării s-ar putea să asistăm la o eventuală surpriză.

Voința Crețu - Gloria Cornești
Greu, extrem de greu pentru Crețu să mai producă încă o surpriză, chiar dacă unii văd întâlnirea ca fiind... derbiul optimilor de finală! Nu credem că liderul Ligii a 4-a ar avea probleme în ceea ce privește calificarea, poate cel mult în ceea ce privește... scorul!

Viitorul Răzvad - CSM Fieni
Inițial, Viitorul Răzvad pornise cu dreptul în campionatul Ligii a 5-a, seria Nord, dar încet-încet a coborât în clasament, dincolo de jumătatea ierarhiei, ajungând pe locul 10. Credem că CSM Fieni pleacă cu prima șansă, astfel că și în eventualitatea prelungirilor echipa de sub Leaota va obține vizele pentru sferturile de finală.

Cetatea Târgoviște - Unirea Ungureni
Teoretic, gazdele ar fi favorite, cel puțin pe hârtie, mai ales dacă privim clasamentul seriei Nord - Liga a 5-a. Să nu uităm însă că în 16-imile de finală, ”străjerii” abia au reușit să elimine ”lanterna roșie” a Ligii a 4-a, iar Unirea Ungureni nu prea se compară, cel puțin la ora optimilor de finală, cu Viitorul IL Caragiale. Dacă trupa lui ”Gâlmă” va trata cu seriozitate meciul, nu vedem cum Cetatea ar avea o zi... liniștită! Calificarea se... joacă, dar noi alegem X2, cu mențiunea că s-ar putea să avem prelungiri!

Urban Titu - Gaz Metan Finta
Probabil că... liniile de clasament ale celor două echipe au decis ca meciul să se joace la Titu, altfel nu vedem care ar fi fost criteriul, pentru nu ne gândim la o tragere la sorți! Sau poate că așa a vrut... Emil Tudor, dar cu certitudine este cel mai echlibrat meci al zilei. Oricum, gazdele pleacă cu prima șansă, cel puțin prin prisma terenului propriu, dar n-ar fi excluse prelungirile.

Luceafărul Bolovani - Recolta Gura Șuții
Este clar că Recolta nu se va încurca la Bolovani și se va califica fără prea mari probleme. Doar ambiția gazdelor și o eventuală aroganță de superioritate a oaspeților ar putea duce la un oarece echilibru pe parcursul meciului.

Victoria 2018 Văcărești - Sportul Voinești
Gazdele de astăzi au cam fost... împinse către ”victorie” în 16-imile de finală, cel puțin din câte am aflat ulterior, dar astăzi vor întâlni un adversar mult mai tenace, decât în faza anterioară. Noi mergem pe mâna calificării oaspeților, văzând Sportul Voinești în sferturile de finală...

Sportul Mogoșani - Roberto Ziduri
Un meci al ambițiilor, pentru că amfitrionii nu vor renunța așa ușor la statutul de... victime sigure, chiar dacă oaspeții au un lot net superior. Oricum, Roberto va avea destule probleme în obținerea calificării, dacă nu cumva se va ajunge în prelungiri sau, de ce nu, la loteria loviturilor de departajare, unde orice este posibil!

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii