4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

neajlovulpunteadegreci1Neajlovul Puntea de Greci a reușit o nouă victorie importantă, într-un meci oficial! În Cupa României, ieri, gruparea dâmbovițeană a trecut de Viitorul Gura Foii. ”Așteptăm o echipă de liga a 4-a”, este mesajul celor de la Puntea de Greci.

 

Neajlovul Puntea de Greci - Viitorul Gura Foii 2-0
Au marcat: Lazăr George (penalty), Stanciu Daniel

Puntea de Greci: Marin Marius - Nicolae Adrian, Ștefan Andrei, Florea George, Florea Vlăduț - Velcu Daniel, Lazăr George, Stancu Viorel, Mihăilă Sorin - Tomescu Liviu, Stanciu Daniel.

Au mai intrat: Lazăr Florin, Guran Florin, Tănase Marius

Peste 200 de spectatori au venit să vadă la lucru echipa din Puntea de Greci, care a reușit să o elimine pe Viitorul Gura Foii. Meciul a fost unul intens, aprig disputat, dovadă stând și cele două cartonașe roșii acordate, câte unul pentru fiecare tabără. Acum, cei de la Puntea de Greci așteaptă, cu interes, o formație de Liga a 4-a. Cu victoria de ieri iată că se confirmă previziunile noastre legate de faptul că cei de la FC Neajlovul reprezintă o ”nucă tare”, pentru multe adversare. Succes, pe viitor!

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii