5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

meci001colacupunteagreciCupa României / Așa după cum am anticipat, în criză de timp și idei, președintele AJF Dâmbovița a decis, dincolo de orice regulament, programarea, în etapă intermediară a Cupei României, doar a echipelor de Liga a 6-a, cu o singură excepeție, dacă nu cumva cu... două!

 

Duminică, 17 martie - nu se știe de la ce oră - se va disputa o etapă ”scurtă” în Cupa României, pentru a ajunge la numărul necesar de echipe în 16-imile de finală! Nimic nou, pentru că nu este prima oară când Emil Tudor sfidează Comisia de Competiții - cea îndreptățită să stabilească programul, Comitetul Executiv - care trebuie să aprobe programul propus și nu în ultimul rând membrii afiliați - adică echipele participante în competiție. Dincolo de faptul că soluțiile alese, denotă, în primul rând... nepricepere în organizarea unei competiții, conform regulamentelor, de fiecare dată se repetă ”încăpățânarea” domniei sale în a face totul după bunul plac și încercarea de a demonstra, a nu știm câta oară, că este singurul care hotărăște în fotbalul dâmbovițean...

Comerțul Viișoara - Cetatea Târgoviște
Unirea Ogrea - Fortis Valea Lungă
Universitatea Băleni - St.Roșu Colacu
Voința Crevedia - Voința Crețu
Neajlovul Puntea de Greci - Viitorul Gura Foii

Așadar, sunt programate 9 echipe de Liga a 6-a, dintre cele 10 calificate și una de Liga a 5-a - poate cea care ar fi putut intra în urna favoritelor la tragerea la sorți pentru 16-imile de finală - Cetatea Târgoviște! Fără a avea ceva împotriva Sportului Mogoșani - care va ajunge în 16-imi fără joc, de ce nu s-a procedat cu... cap, domnule Tudor? De ce nu a fost calificată Cetatea Târgoviște - știindu-se că va fi liberă în prima etapă a returului Ligii a 5-a, urmând să joace direct în ”intermediară”? Vă spunem noi de ce - pentru că Emil Tudor... habar nu avea că are 10 echipe de Liga a 6-a calificate și nici nu cunoștea programul etapei Ligii a 5-a! Sau poate a ocolit-o cu bună știință pe Victoria 2018 Văcărești, echipă care ar avea nevoie de ceva sprijin din partea AJF! Oricum, programarea făcută personal de Emil Tudor, nu denotă decât sfidarea echipelor și a fair-play-ului, încălcarea regulamentelor și (încă) ”un pumn în gura contestatarilor”... Vorba ceea - câinii latră, ursul își vede de drum! Ce rost are să mai repetăm ce prevede regulamentul Cupei României, la art.30.4, când deciziile sunt luate deja? Și atenție, suntem abia înainte de prima etapă a returului și cu siguranță că vom mai avea astfel de ”surprize” până la vară! Una chiar s-ar putea să apară... mâine! Emil Tudor a stabilit, cum spuneam, de unul singur programul etapei de Cupă, pentru duminică, 17 martie, fără să se consulte cu măcar cu cei din Comisia Județeană a Arbitrilor! Din câte am aflat, s-ar părea că președintele CJA n-ar putea asigura alte 5 brigăzi pentru meciurile din Cupă, pentru duminică, pentru că mare parte dintre arbitri ar refuza să mai arbitreze (și) de la ora 14,30! Motiv pentru care, s-ar putea ca meciurile să se joace sâmbătă, 16 martie, de la ora 11,00 sau 14,30!

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii